Två och en halv dagar i Seoul

I tisdags landade vi i Seoul. Åkte raka vägen till Mapo, som är det området vi har bott i medan vi varit i Seoul. Rummet vi bodde i var inspirerat av The Grand Budapest Hotel, därför var allt rosa!

Seoul1-9Seoul1-2Seoul1-1Seoul1-3På morgonen är rummet helt rosa!

Jag var så trött efter flygresan, så glömde att ta med mig kameran. Vi tog det ganska mycket lugnt. Åkte till Itaewon där vi käkade lunch och drack kaffe. Sedan promenerade vi till Leeum, som är Samsungs konstmuseum. På kvällen åt vi middag och drack ännu mer kaffe! Trots kaffet somnade vi nästan direkt vi kom tillbaka till rummet, haha.

Seoul1-4På onsdagen åkte vi till The National Museum of Korea. Utanför hade de en stor damm och det var väldigt tyst och lugnt. Efteråt åkte vi tillbaka till rummet och vilade en stund, för att sen äta middag.

Seoul1-8Igår hade vi en halvdag i Seoul, för vi skulle flyga till Jeju. På morgonen gjorde Ryuji (som vi bodde hos) frukost till oss, våfflor med massa frukt! Så himla mumsigt! Sedan så promenerade vi runt i Mapo, gick till en bro som är känd, kollade på Han floden. Det blåste ganska kallt, så efteråt gick vi och drack kaffe för att värma oss.

Seoul1-6Seoul1-5Seoul1-7Avslutar med en bild på min snygga reskamrat! ❤

Annonser

En reaktion på ”Två och en halv dagar i Seoul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s